Hesabınızı sildiğinizde aboneliğiniz iptal edilir. Bağlantılarınız, trafik verileriniz, pikselleriniz ve diğer tüm ilişkili veriler dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere tüm verilerinizi sunucularımızdan sileriz.
Hesabımı sildiğimde ne olur?
Last updated on December 05, 2022